1) Upečeme si dva půlkulaté korpusy. Jeden z nich je kakaový.
2) Nakrájíme je na pláty, pokapeme rumem a promažeme krémem. Dáme na hodinku do mrazáku. Po vyjmutí dort dotvarujeme nožem dokulata. Pak ho celý obmažeme krémem a dáme zase asi na hodinku do mrazáku.
3) Připravíme si bílý a černý marcipán.
4) Z bílého vykrajujeme šestihrany a z černého pětihrany.
5) Skoro hotový...
6) Můžeme ho dozdobit trávou. Kousky zeleného marcipánu protlačujeme přes lis na česnek.
7) Hotový míč.
8) Na řezu...
2) Nakrájíme je na pláty, pokapeme rumem a promažeme krémem. Dáme na hodinku do mrazáku. Po vyjmutí dort dotvarujeme nožem dokulata. Pak ho celý obmažeme krémem a dáme zase asi na hodinku do mrazáku.
3) Připravíme si bílý a černý marcipán.
4) Z bílého vykrajujeme šestihrany a z černého pětihrany.
5) Skoro hotový...
6) Můžeme ho dozdobit trávou. Kousky zeleného marcipánu protlačujeme přes lis na česnek.
7) Hotový míč.
8) Na řezu...
