Kakaový krém: 3/4 litru mléka, 2 kakaové (čokoládové) pudinky, 1 lžíci hladké mouky, 100 g cukru moučka, 3 lžíce rumu, 250 g másla, 3 lžíce kakaa.
Máslový krém pod marcipán: 2 vajíčka, 100 g cukru moučka, 250 g másla, 2 lžíce kakaa.
Marcipán: 1 plechovka Salka (nebo jiného zahuštěného slazeného mléka), 1 krabici sušeného mléka (400g), pár kapek mandlového aroma, 2 lžíce kukuřičného nebo pšeničného sirupu, 3 lžíce vody.
POSTUP PŘÍPRAVY
Kakaový krém: V mléce uvaříme pudinky s cukrem a moukou na hustou kaši. Přidáme rum a necháme vychladit. Pak rozšleháme máslo a po lžících do něho přidáváme vychladlý puding a kakao.
Máslový krém pod marcipán: Vajíčka s cukrem šleháme nad párou na teplotu "prstu". Pak šleháme do vychladnutí. Vmícháme máslo, kakao a ušleháme dohladka.
Marcipán: Mléko, Salko, vodu, sirup a aroma smícháme a obarvíme kakaem nebo jinými potravinářskými barvičkami.
Hmotnost: 2500 g